çaktırmadan süzüle süzüle inecek gibi duruyor ama siz inanmayın spot 35 altını göstermiyorlar.. dikkayttttttttt.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Panik yok, yorum yok, long devam![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
valla arkadaşlar bu borsanın düşmeye hiç niyeti yok gibi geliyor. 36 deki düşüş trendinin direncini iki kere zorlaması beni işkillendirdi. burayı üçüncü deneme de geçip ralli yapacaklar gibi geliyor ben ayı dostlugundan boga dostluguna dönüyorum
45000 görürüz bugün.Net alda beynim.050 short 025 long 875 short 825 full long devam.En dip olmuş 825.Pehh.Çok alış baskısı var.
full long
full flat devam. bu aralar gepi al çekil işlem yapma en iyi strateji
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
DeLLama EFG haziran vadede 55 bine düşürmüş çaktırmadan.. AGustos vadede 11500 long yanı agustosa taşımıyor gozukuyor kapatıyor gibi..
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Borsa düşmez boşuna bakmayın aval aval.Longlayıp yaslanma zamanı geriye doğru.Bu koltuğu deviremez kimse bugün.45000 İnşallah kapanış.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri