ABD'de Mayıs'ta ikinci el ev satışları yüzde 2.4 artışla 4.770 milyon oldu. Beklenti satışların 4.850 milyon seviyesinde gerçekleşmesiydi. Ev fiyatları Nisan'da yüzde 0.1, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 6.8 geriledi.
ABD'de Mayıs'ta ikinci el ev satışları yüzde 2.4 artışla 4.770 milyon oldu. Beklenti satışların 4.850 milyon seviyesinde gerçekleşmesiydi. Ev fiyatları Nisan'da yüzde 0.1, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 6.8 geriledi.
geceye short devam.. stopum belli.. xu100 ü atsınlar 35,000 üstüne kapatayım kısaları..
Thyao +%7,37
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
la ayıp la...la ayıp la...
bizim LONG kaldığımızı mı gördün dow la? hala düşüyor ayıp la...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
geceye flat ..ben tatile gidiyim en iyisi..725 long oldum yemedi kapadım 800den..uzun gircektimde yön aşağı gelenler tepki gibi geldi..
8300 den dow teper
yarın ayı kanı içeriz
daha durun hele uyumsuzluk var(ben bu uyumsuzuluğun........)7.500 e kadar uyumsuzluk devam eder.![]()
kısa devam,mecburen... ıkı saat ekrandan ayrıldık pıyasayı ne hale getırmıssınız yawww,
cık cık cık..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri