Sayfa 7302/13018 İlkİlk ... 630268027202725272927300730173027303730473127352740278028302 ... SonSon
156216 sonuçtan 87.613 ile 87.624 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    4.077
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.831
    Toplam Teşekkür
    915 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı QUEEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu forumcular ..nankör.gelcez derler gelmezlezler. siz ayarlayın bakalım..asti forumda en popüler kişiliklerlerdensin..sen ayarla..
    toplantı imf anlaşması gibi bi durum oldu gayri

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

bu forumcular ..nankör.gelcez derler gelmezlezler. siz ayarlayın bakalım..asti forumda en popüler kişiliklerlerdensin..sen ayarla..
    kiimm..benmi popüler...karışırdın herhalde.. yanlış saymadıysam benden nefret eden en az 10 kişi var...tobreg hariç...sen yemeği ayarla ben adamları ayarlarım merak etme.... evet beyler KUIN in tahta çıkışının 10 uncu yılı balosuna biletler 50 ytl..yemek 4 çeşit sulu..sınırlı yerli içki...

3. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    322
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    704
    Toplam Teşekkür
    430 Yazısı Teşekkür aldı

selam
    dünkü shortlar güzel iş yaptı.
    full lönk 625ten

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Asti san mail attım MTX için bir sistem var. Formülleri görebiliyor musun? Bende mtx yok.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı cırcır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamın içini karatıyo mersinin avatarı gibi bişey koysan hoş olurdu
    sapık

7. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kiimm..benmi popüler...karışırdın herhalde.. yanlış saymadıysam benden nefret eden en az 10 kişi var...tobreg hariç...sen yemeği ayarla ben adamları ayarlarım merak etme.... evet beyler KUIN in tahta çıkışının 10 uncu yılı balosuna biletler 50 ytl..yemek 4 çeşit sulu..sınırlı yerli içki...
    ben mı jerfını severmısın (nefret etmezmısımın tersı), kırk yıl yalvardık bı ozur dılemedı bızden, ıst donunca ılk ışım enortonun arabasını calıp jerfının uzerıne surmek olacak, gerısını enorton dusundun, adı cıktı bı kere.

9. The Following 2 Users Say Thank You to tuareg For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

toplantı olsun diyorsunuz hem, hem de ayarlanmaya kalkınca yan çizmeye başlıyorsunuz.. gelen istek üzerine bi arada vob trader toplantı ayarlamaya çalışmıştı.. şurada en az 100 kişi aktif katılımcı forumda ama topu topu 5-6 kişi geliriz demişti.. pehhh..

11. The Following User Says Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    5.943
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.160
    Toplam Teşekkür
    231 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadar doğru sinyalin ve yorumun arasında bunumu gördün? insanın zoruna giden şey: 10 dediğinin 2 yanlış olur 8 i doğru, doğruları takdir etmeyip 2 yanlışı gözüne sokmak.doğru hatırlıyorsunuz. aynen öyle dedim. ve gerçekleri söylemiştim. sistemi korumak adına yalan söylememiştim. zaten o zaman sinyal yayınlamayı bırakmıştım.sinyalleri anlık yayınlayamadığım zamanlarda sonradan yayınlamaya hep cekindim. sizin gibi düşünenler olur diye. o zamanki mesajıda zaten yeni sinyal olarak yayınlamamış, yine kzıdığım için sonradan söylemiştim. yoksa sizin dediğiniz gibi ertesi gün sinyal buydu demedim. mesajım arasında söylemiştim.
    beni eleştirenlerde keşke benim kadar cesaretli yorumlar yapsalarda onlardanda istifade etsek. neyse olayı uzatmayalım. benim düşüncemi anlayan anlamıştır zaten.
    maksat üzüm yemekmi bağcıyı dövmekmi? bunu herkesin kendine sormasını rica ediyorum.
    hiçbir getirisi olmayan, full long,full short yorumları daha fazla itibar görüyorsa bende öyle yazayım bundan sonra. yada yazmayayım.
    forum benim için bir elek. iyi insanları ayırt etmeye yarıyor. onlarlada zaten msn den gerekli paylaşımı yapıyorum.

Allah herkesin gönlüne göre versin.
    Sayın Trader38580 sizin olaylara fazla duygusal yaklaştığınızı ve bu sebepten rasyonel düşünemediğinizi gözlemliyorum...Öncelikle hani demişsiniz ya biri 8 tane doğru şey söyler iki tane yanlış ama yanlışlar göze çarpar...Ben de size yönelik yazımda yazdıklarınızın çoğuna katıldığıma,sürekli aşama kaydeden başarılı biri olduğunuza(ki takdir edilmek sanırım böyle bir şey olsa gerek...)değinmişim...Ayrıca size çalışmalarınızda başarılar ve bol kazançlar dilemişim...Siz ise yaptığım tek bir eleştiriye dahi tahammül gösterememişsiniz...(Bağcıyı dövmek de buna benzer bir şey olsa gerek...)Şimdi kendimi daha iyi ifade edebilmek için son kez soruyorum...Madem ki sinyalleri yayınlamayı kesecektiniz bunu sisteminiz gün ortasındaki sinyal nedeniyle yanlış pozisyondayken ve ertesi günü o gap'i yedikten sonra mı söylemeniz yoksa gün sonundaki o son doğru sinyali de yayınlayıp ertesi sabah mı sinyalleri keseceğinizin duyurusunu yapmanız daha etik olurdu?Ayrıca sizin yalancı olduğunuza dair bir ima da bulunduğum izlenimine nereden kapıldınız çok merak ettim...
    Herkes takdir edilmek ister sayın trader38580 ama kimse mükemmel değildir ve doğrular tartışarak ve eleştirel yaklaşımlarla bulunur...
    Sizin de Allah gönlünüze göre versin ama deminki cevabınız benim gönlümden geçen cevap değildi doğrusu...Üzüldüm...

Teşekkür Teşekkür 
    2.246
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.878
    Toplam Teşekkür
    1.116 Yazısı Teşekkür aldı

bi tepe daha yapceğiz 45800debeni almadan nereye..bu sefer 10 dakkede çıkıcez
    Graliçem! Benim ufkumu açtın! Geçen msn' de konuştuktan sonra biraz çalıştım vay anasını bayağı faydalı oldu! Akşam msn'de sanada vereceğim ayrıntıları! Bak beğeneceksin!

14. The Following User Says Thank You to AMON RA For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

nee birisi püskül mü dedi...

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Bekledıgın rallı bu muydu bayan Queen

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Vob Trader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide gay var benim bilidğim. o kendini bilior. ben de söylemem o kendi söylemedikçe
    Nerden biliyosun
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)