kiimm..benmi popüler...karışırdın herhalde.. yanlış saymadıysam benden nefret eden en az 10 kişi var...tobreg hariç...sen yemeği ayarla ben adamları ayarlarım merak etme....evet beyler KUIN in tahta çıkışının 10 uncu yılı balosuna biletler 50 ytl..yemek 4 çeşit sulu..sınırlı yerli içki...
selam
dünkü shortlar güzel iş yaptı.
full lönk 625ten
Asti san mail attım MTX için bir sistem var. Formülleri görebiliyor musun? Bende mtx yok.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
toplantı olsun diyorsunuz hem, hem de ayarlanmaya kalkınca yan çizmeye başlıyorsunuz..gelen istek üzerine bi arada vob trader toplantı ayarlamaya çalışmıştı.. şurada en az 100 kişi aktif katılımcı forumda ama topu topu 5-6 kişi geliriz demişti.. pehhh..
![]()
Sayın Trader38580 sizin olaylara fazla duygusal yaklaştığınızı ve bu sebepten rasyonel düşünemediğinizi gözlemliyorum...Öncelikle hani demişsiniz ya biri 8 tane doğru şey söyler iki tane yanlış ama yanlışlar göze çarpar...Ben de size yönelik yazımda yazdıklarınızın çoğuna katıldığıma,sürekli aşama kaydeden başarılı biri olduğunuza(ki takdir edilmek sanırım böyle bir şey olsa gerek...)değinmişim...Ayrıca size çalışmalarınızda başarılar ve bol kazançlar dilemişim...Siz ise yaptığım tek bir eleştiriye dahi tahammül gösterememişsiniz...(Bağcıyı dövmek de buna benzer bir şey olsa gerek...)Şimdi kendimi daha iyi ifade edebilmek için son kez soruyorum...Madem ki sinyalleri yayınlamayı kesecektiniz bunu sisteminiz gün ortasındaki sinyal nedeniyle yanlış pozisyondayken ve ertesi günü o gap'i yedikten sonra mı söylemeniz yoksa gün sonundaki o son doğru sinyali de yayınlayıp ertesi sabah mı sinyalleri keseceğinizin duyurusunu yapmanız daha etik olurdu?Ayrıca sizin yalancı olduğunuza dair bir ima da bulunduğum izlenimine nereden kapıldınız çok merak ettim...
Herkes takdir edilmek ister sayın trader38580 ama kimse mükemmel değildir ve doğrular tartışarak ve eleştirel yaklaşımlarla bulunur...
Sizin de Allah gönlünüze göre versin ama deminki cevabınız benim gönlümden geçen cevap değildi doğrusu...Üzüldüm...
nee birisi püskül mü dedi...
Bekledıgın rallı bu muydu bayan Queen![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri