Sayfa 7299/13018 İlkİlk ... 629967997199724972897297729872997300730173097349739977998299 ... SonSon
156216 sonuçtan 87.577 ile 87.588 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı tuareg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bari hemcınsınızı de davet edın, jerfın hanım bol yağlı kızarma sever

zaten forumda topu topu ıkı bayansınız, bırbırınıze arka cıkın.

hadı yıne ıyısın jerfın, öğle yemegınden sayemde yırttın
    sabah kahvaltısı da etmemiştim.. bak ya sen hatırlatmasan öğle yemeği siparişini de unutacaktım.. kurt gibi açım bi tas çorbaya da razıyım queen..

Teşekkür Teşekkür 
    4.263
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.804
    Toplam Teşekkür
    227 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı GOKHANFINDIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vukuatlar çokmuş demekki.Allah razı olsun abi.Ben doğru düşündüğümü şimdi daha iyi anladım saol.Ben birine birşey yazıyorsam analizi çok iyi yapmışımdır.Bunda da yanılmadım.Süpersin abi.Saol.İnsan tanımada yeryüzünde rakibim azdır.Bu kadar nettttttttttttttt.Bu gözler çok kişi tanıdı.
    niye durup durup kaşınıyon. benim alnım açık. senin gibi dönek yorumlar yazmam ben. beni bilende bilir. senin analizin kendine yetmez. yanılıp yanılmadığını 1-2 yaltakçının lafına bakarakmı anladın? ben kendimi senden iyi biliyorum. cok yanıldığım yorumlarım oldu elbette. ama hiç bir zaman döneklik etmedim senin gibi. bugün bunu deyip 5 dk sonra milletle alay eder gibi dönmedim cok şükür. ben sana şu kadarını söyleyeyim. sen daha kendini tanıyamamaışınki insanları tanıyasın? bu kadar NETTT.
    ne olduğunu bilmiyorsun tam olarak. bi bakıyoruz karıyla kızda barda. bi bakıyoruz hacca gidicem muhabbeti. NEYSEN O OL. bu da sana son sözüm olsun. bana bulaşma.
    eski nickim:trader38
    Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum

3. The Following 2 Users Say Thank You to matador38 For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

ya canım birden arnavut ciğeri çekti....kuın..EH ÜHHH..MENÜYE BUNU EKLEYEBİLİRMİYİK hah şöyle ya..şu zurnikk mcdonalds davetinden sonra kendini affettirmek için ne zaman çağıracak bizi adam gibi bir menuye diye düşünüyordum tam...

5. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı cırcır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir bayan daha var forumda benim bildiğim

sormayın sölemem oda sölemiyo
    doğrudur, ben sadece quenn hanım ıle jerfın hanımı bılıyorum.

7. The Following 2 Users Say Thank You to tuareg For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı cırcır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir bayan daha var forumda benim bildiğim

sormayın sölemem oda sölemiyo
    cık...yok başka..cerfin var kuin var..bi zamanlar pelinn vadı kaçtı..niye bilmiyorum.. ha pardon yaww... D ile başlayan bir nick vardı... foruma bende bayanım diye bir şey yazmıştı..o sıralar benim "asılma" katsayım baya yüksekti forumda, espri ile de olsa..yeemzler demiştim ona.. belki o olabilir..

şşş..harbimi..kim o

9. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.077
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.831
    Toplam Teşekkür
    915 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye durup durup kaşınıyon. benim alnım açık. senin gibi dönek yorumlar yazmam ben. beni bilende bilir. senin analizin kendine yetmez. yanılıp yanılmadığını 1-2 yaltakçının lafına bakarakmı anladın? ben kendimi senden iyi biliyorum. cok yanıldığım yorumlarım oldu elbette. ama hiç bir zaman döneklik etmedim senin gibi. bugün bunu deyip 5 dk sonra milletle alay eder gibi dönmedim cok şükür. ben sana şu kadarını söyleyeyim. sen daha kendini tanıyamamaışınki insanları tanıyasın? bu kadar NETTT.
    ne olduğunu bilmiyorsun tam olarak. bi bakıyoruz karıyla kızda barda. bi bakıyoruz hacca gidicem muhabbeti. NEYSEN O OL. bu da sana son sözüm olsun. bana bulaşma.
    gökan dönek yorum yapıyo olabilir fikirleri 5dk da değişebilir amaç para kazanmak kazanmayıp analiz yapsa nolucak gayri

fxci gibi konuşcam artık

11. The Following User Says Thank You to cırcır For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür

unlimit, nasıl gidiyor tatil.. bakıyorum balık peşinde koşmaktan vazgeçmişsin bugün..

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Selam herkese anca gelebildim. Sayın MMO, evet çok iyi arşivciyimdir de trader38580 için arşivden bir şey çıkarmak ayıp olur. Herhangi bir art niyetine manipülatif hareketine denk gelmedim çünkü. Öyle olsaydı 10 Kılıçdaroğlu gücünde çıkartırdım belgeleri. Bakın benim uğraştığım kişiler şu günlerde burada yazmıyor yazamıyor. Hadi gündüz işi var diyelim akşam gelip bir merhaba da demiyorlar.

Foruma sert ve hızlı girenden işkillenirim. Takibe alırım yamuğunu görünce (hem yanlış çıkıp hem de hep haklıyım derse) yüzüne vururum. HErkes hata yapabilir ama hatasını kabullenebilme erdeminde olması lazım. Örneğin Gökhan full short full long yazıyor kimseye faydası yok deniliyor ama bunu kendisi de söyledi defalarca. Ben fiyata bakarım alırlarsa alırım satarlarsa satarım her iki yöne de şans tanırım diyor. Fakat malum kişi diplerde gelip hep aşağı hep aşağı diyor ve bir haftaya kalmadan endeks ralli yapıyorsa ona da dur demek lazım.

Benim askerlik dönemimde gelmiş trader38580. Sanırım biri ki ufak sorun da olmuş ama kendisine konu açarak o sorunu çözdük. Konunun başına da takip edenin sorumluluğunda olduğu ibaresini koyduk. Zaten üye olmak için bile 2-3 sayfalık şartnamenin kabul edilmesi gerekiyor ki fikrini görüşünü faydalana dışarıdan müdahaleler olmasın. Bazen meyve veren ağaç da taşlanıyor. Yazık oluyor. Yazana da yazmayana da eyvallah. Kimseye yaz ya da nedne yazmıyorsun demem. Kendi inisiyatifindedir. Neticede yazanların çoğu bir şekilde portföy yönetip para kazanmaya çalışıyor. Önceliği kendilerine tanımalarından doğal bir şey yok. Yeter ki kağıttan kağlan gibi art niyetli olmasın. Ayrıca sistem sinyali yayınalamanın sorumluluğu büğyük olduğu kadar cesaret ve özveride gerektiren bir şey. Ssitem başarılı mı derseniz başarılı. Ee ücret de talep etmiyor, kimin okuyup okumadığını ya da verdiği emeğin boşa gidip gitmediğini anlamak için anket yapamayacağına göre mesajalrın altındaki teşekkürler bakıyor. Bİr tıkı da hak ediyor artık.

Kavga etmeden biraz daha anlayışlı davranalım birbirimize. Her ne kadar forumdan ayrılanlar olsa da şu an ortam iyi. Seviyeli tartışma konusunda bile epeydir mesaj yok. Bu ortamı bozmayalım.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

14. The Following 14 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabah kahvaltısı da etmemiştim.. bak ya sen hatırlatmasan öğle yemeği siparişini de unutacaktım.. kurt gibi açım bi tas çorbaya da razıyım queen..
    uzak olmasan valla tanışırdık jerf.. asti zurnik murnik gelmediniz..kaçtı o train..

16. The Following 2 Users Say Thank You to QUEEN For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür

Alıntı tuareg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğrudur, ben sadece quenn hanım ıle jerfın hanımı bılıyorum.
    yaww bi ara mersi ile nikaha bile oturacaktın, yuhh sana.

Teşekkür Teşekkür 
    4.077
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.831
    Toplam Teşekkür
    915 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cık...yok başka..cerfin var kuin var..bi zamanlar pelinn vadı kaçtı..niye bilmiyorum.. ha pardon yaww... D ile başlayan bir nick vardı... foruma bende bayanım diye bir şey yazmıştı..o sıralar benim "asılma" katsayım baya yüksekti forumda, espri ile de olsa..yeemzler demiştim ona.. belki o olabilir..

şşş..harbimi..kim o
    pelin yılbaşından beri yok kaçırdın kızı

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı traderx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkideşler(fxçecice yazamadım) metastockun 10 ve üstü sürümünü kimler kullanıyor???
    Sabret yawf yükleniyore....
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

20. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)