al sinyali geldi
o kadar doğru sinyalin ve yorumun arasında bunumu gördün? insanın zoruna giden şey: 10 dediğinin 2 yanlış olur 8 i doğru, doğruları takdir etmeyip 2 yanlışı gözüne sokmak.doğru hatırlıyorsunuz. aynen öyle dedim. ve gerçekleri söylemiştim. sistemi korumak adına yalan söylememiştim. zaten o zaman sinyal yayınlamayı bırakmıştım.sinyalleri anlık yayınlayamadığım zamanlarda sonradan yayınlamaya hep cekindim. sizin gibi düşünenler olur diye. o zamanki mesajıda zaten yeni sinyal olarak yayınlamamış, yine kzıdığım için sonradan söylemiştim. yoksa sizin dediğiniz gibi ertesi gün sinyal buydu demedim. mesajım arasında söylemiştim.
beni eleştirenlerde keşke benim kadar cesaretli yorumlar yapsalarda onlardanda istifade etsek. neyse olayı uzatmayalım. benim düşüncemi anlayan anlamıştır zaten.
maksat üzüm yemekmi bağcıyı dövmekmi? bunu herkesin kendine sormasını rica ediyorum.
hiçbir getirisi olmayan, full long,full short yorumları daha fazla itibar görüyorsa bende öyle yazayım bundan sonra. yada yazmayayım.
forum benim için bir elek. iyi insanları ayırt etmeye yarıyor. onlarlada zaten msn den gerekli paylaşımı yapıyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Kanımı margic call için satıyom.Cash 5000 lira.Ben yazacaktım abi şimdi aidsli iğneler görmedik mi bu ülkede?
Konu GOKHANFINDIK tarafından (23.06.09 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir.
tobreg kayboluyorum çünkü yatayda uykum geliyore..gidip yatıyore..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri