23.06.2009 11:17:10 MACARİSTAN'DA 40 BİN DOLAR MAAŞ ALAN MACARİSTAN MERKEZ BANKASI BAŞKANI SİMOR'UN EK İŞ YAPTIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ
bu parayada geçinemiyorsa biz ne edelim...
23.06.2009 11:17:10 MACARİSTAN'DA 40 BİN DOLAR MAAŞ ALAN MACARİSTAN MERKEZ BANKASI BAŞKANI SİMOR'UN EK İŞ YAPTIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ
bu parayada geçinemiyorsa biz ne edelim...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Daha önceden şemsiye ve küskü ile tanışmıştım ama bunlar epey büyük geldi.
Yorum yok, short devam...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
o marbaşçıyı bi kez daha dökmeden olmaz...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Bu borsalar dip yapıyor.Ciddi ralli gelecek ilerleyen günlerde.Diplerde olanlar oluyor.Önceki hareketler.
Selamlar...Dün sabahki Shortlarla devam...Vob ilk kuvvetli desteğinden tepki vermeye çalışıyor (43.350, 22 Günlük H.O.)Eğer başaramazsa 43.000 - 42.600 bölgesi hedefe girer...Yukarı tepkilerde ise 43.900 - 44.000 bölgesi ilk zorlu direnç ki piyasamızın zayıflığını gözönüne alırsak olası bir tepkinin oraya ulaşabileceği de şüpheli...Açık pozisyon sayısı da aynen dünkü gibi düşüşü destekliyor...Herkese bol kazançlar diliyorum...
yükseliş denemeleri satış fırsatı bence..
genel olarak dow dan tepki bekleniyor ancak tepki geleceksede sınırlı kalacaktır bence..
dün dow un kırılma günüydü,artık 8600 üzerini göremez diye düşünüyorum bir süre..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri