geçen seferki yataylığın arkasından müthiş alışlar gelmişti..
vade sonunun yaklaşmasından dolayı benzer şiddette satış beklemesemde kısa vadede satış sinyali aldım..
dilimi ısırarak 725 short !
geçen seferki yataylığın arkasından müthiş alışlar gelmişti..
vade sonunun yaklaşmasından dolayı benzer şiddette satış beklemesemde kısa vadede satış sinyali aldım..
dilimi ısırarak 725 short !
Geçende bardak kırdım borsa 2600 puan arttı.Ben bir gideyim mutfağa bu böyle olacak gibi değil.Birşeyler kırmam lazım.Yoksa yatay devam eder böyle.
VOBIX senin şu arkadaşa bir sor yahu cemaat yine mal mı alıyomuşyada garanti yatırım yine sms mi çekcekmiş..yaw kardeşim serbest piyasa çıktı sms uculadı böyle oluyo tabi..sms sms üstüne...
valla ben hiç bişey yapmıyom çözüm bufull flat arada tatil, sonra canım sıkıldımı arada böyle sistem testi falan
enorton amma istemişsin yahu, bu sistem daha beni kesmedi 2008 başından itibaren
%1250 üstü karı bulana kadar fellik fellik arayacam
ayrıca bu kadar sistem muhabbeti yaptık hala gökhan çatmadı hayret valla![]()
Konu traderx tarafından (22.06.09 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.
725 geri uzun
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
dışarıyı resmen pataklıyolar biz de tık yok bakalım bu sefer ne olacak.. sistemim al verdi ben uzunum bakalım ne olacak![]()
725 kapattım kısaları.... flatım..rahat rahat düşsünler artık..
![]()
o kadarda dilimizi ısırdık
avrupa ve future lar satış yedikçe vob meydan okuyor..
vob 40.000 iken ayda 4.000 kazandıran sistem,18 aylık bileşkesi 10 kat kardır...
çünkü ayda puan olarak %10 kazanan sistem,her pozisyonda ,kazancında karını hesaplarsanız ayda bileşik yaklaşık %12 kar etmiş olur..onunda 18 aylık kar bileşiği 10 kat olur...
matriks deki hesaplama bileşlik olduğunda aldatıcı oluyor...normalde heray %10 oran olarak(puan) kar yapan sistem 18 ayda %180 puan yapar....
ama matriks bunu bileşik kar olarak gösterince ortaya farklı hesap çıkıyor..ortaya 10 kat kar çıkıyor..
Cemaatin ve garanti yatırımın üstüne muhtarı salalım
http://videogaleri.gazetevatan.com/7...konusmasi.html
Konu enorton tarafından (22.06.09 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri