Sayfa 7258/13018 İlkİlk ... 625867587158720872487256725772587259726072687308735877588258 ... SonSon
156216 sonuçtan 87.085 ile 87.096 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

ben jack bauer i biliyordum ama bunu yeni duydum

2. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı GOKHANFINDIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki ilerde anlaşır isek imf ile hem de garanti bankasının yazdığı gibi?Ozaman ne diyecek millet vay garanti içerden öğrenmiş spk suç duyurusunda bulunalım?Bu millete yaranılmaz.Eğer bu bir mal çakma hareketi olsa idi şu anda 44000 altına inmemiz lazımdı.Hala ciddi alım var.Ky poz kapamış cart curt bunlar masal.
    Yok ywf işin içine cemaat lafı girince işkillendim ben. Başbakan her yerde çıkıp "IMFden borç almadık bizden öçcnekielrin borcunu ödüyoruz. Ekonomiyi kendi çabmızla kimseye muhtaç olmadan şuradan buraya getirdik" vs diyor. Şimdi IMF ile anlaşırsa olmaz. O yüzden cemaatin mali gücünü arkasına alıp piyasayı yüksek tutuyor ki "IMF olmadan da 21binden 36bine gelebildik." diyeiblsin. IMFe alternatif kaynak olarak gösterilen ilk varlık barıoşından yeterince kaynakj gelmeyince Varlık barışını ikinci kez piyasa sürüyorlar Ali Türkan mı ne vardı 5 mlyar doalrlık vatandaş. O bile tekrar başvurabilecekmiş. "Önceki hükümetler IMFten faizle borç aldı, vatandaşımın rıskıyla oynadı ama biz varlık barışı çıkartıp vatandaşımın parasını yurtdışından getirdik ve IMFye yüz vermedik. Onları sürekli oyalayıp şartlarına ayak diredik. Önceki hükümetler gibi hemen imzayı atmadık" demek istiyor bence. Bu oyalama süreci devam ettikçe IMFe de gerek kalmyacak zaten. Bu yüzden IMF filan da olmayacak bana göre. Anlayacağınız ben umudu kestim IMF işinden. ABDnin PPTsi gibi cemaat var hükünmetin arkasında. Yok AKp ile Güleni bitireceklermiş. Cemaatten bir arkadaş var nereye bitiyorsun polisin %90ı bizim elimizde dedi. Zaten adamı içeride bitirdin diyelim okul vs ayağına dünyaya yayılmış. Mensubu da çok İran kadar olmasa da iç karışıklık bile çıkabilir.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

4. The Following 2 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraderiymiş.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok ywf işin içine cemaat lafı girince işkillendim ben. Başbakan her yerde çıkıp "IMFden borç almadık bizden öçcnekielrin borcunu ödüyoruz. Ekonomiyi kendi çabmızla kimseye muhtaç olmadan şuradan buraya getirdik" vs diyor. Şimdi IMF ile anlaşırsa olmaz. O yüzden cemaatin mali gücünü arkasına alıp piyasayı yüksek tutuyor ki "IMF olmadan da 21binden 36bine gelebildik." diyeiblsin. IMFe alternatif kaynak olarak gösterilen ilk varlık barıoşından yeterince kaynakj gelmeyince Varlık barışını ikinci kez piyasa sürüyorlar Ali Türkan mı ne vardı 5 mlyar doalrlık vatandaş. O bile tekrar başvurabilecekmiş. "Önceki hükümetler IMFten faizle borç aldı, vatandaşımın rıskıyla oynadı ama biz varlık barışı çıkartıp vatandaşımın parasını yurtdışından getirdik ve IMFye yüz vermedik. Onları sürekli oyalayıp şartlarına ayak diredik. Önceki hükümetler gibi hemen imzayı atmadık" demek istiyor bence. Bu oyalama süreci devam ettikçe IMFe de gerek kalmyacak zaten. Bu yüzden IMF filan da olmayacak bana göre. Anlayacağınız ben umudu kestim IMF işinden. ABDnin PPTsi gibi cemaat var hükünmetin arkasında. Yok AKp ile Güleni bitireceklermiş. Cemaatten bir arkadaş var nereye bitiyorsun polisin %90ı bizim elimizde dedi. Zaten adamı içeride bitirdin diyelim okul vs ayağına dünyaya yayılmış. Mensubu da çok İran kadar olmasa da iç karışıklık bile çıkabilir.
    sadece polisin mi

7. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.077
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.831
    Toplam Teşekkür
    915 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı follow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dax %1 asagidayken %0.50 yukarida olan bu kadar spekulatif piyasada halen islem yapmakta israr eden kucuk yatirimci cematini ayakta alkisliyorum

maalesef biz turkler akillanmayiz

saolsun 2 arkadas link attilar

1 hafta icinde bu igrenc manipulasyon ve gecirme uzerine kurulu piyasadan uzaklasmis olacagim

hayirlisi
    sezen aksu - sen ağlama

şarkısını armağan ediyom sana

9. The Following User Says Thank You to cırcır For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

sadece polisin mi
    Öğretmenler, üniversiteler, medya, spor dünyası...
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar büyük ki adını şimdi duydum ilk defa.
    Biz de borsacıyık güya.Nasıl bilmezük perakende devini tüh.

Teşekkür Teşekkür 
    4.263
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.804
    Toplam Teşekkür
    227 Yazısı Teşekkür aldı

yeni sinyali yayınladım. ilgilenenlere....
    eski nickim:trader38
    Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum

13. The Following 5 Users Say Thank You to matador38 For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

bu ülkede artık hiçbirşey gizli kalamaz...bu olay demokratikleşmenin sürekliliğinin en büyük teminatıdır...

Teşekkür Teşekkür 
    2.062
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.220
    Toplam Teşekkür
    542 Yazısı Teşekkür aldı

EFG spotdan alım yaparak spotu tutuyor. en yiyi alıcı spot .. vadelide çaktırmadan satış yapıyor..konferans bitdi anlaşılan
    Konu SaNCaKTaR tarafından (22.06.09 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.
    Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!

PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gökhan geçmiş olsun.. sn. HeLLıM bu sefer insaflı davranmış sana, çabuk döndün..
    He hamdolsun çabuk döndüm.Bi tesbihin lafını yaptın unutmuyom.Gardiyan sınavlarına girecem yakında.Hep mahkum mahkum olmaz böyle.One minutten sonra zaten moderatörler artık sınavla alınmaya başladı.

17. The Following User Says Thank You to GOKHANFINDIK For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.140
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    770
    Toplam Teşekkür
    268 Yazısı Teşekkür aldı

Roubini: Ciddi düzeltme geliyor

Ünlü ekonomist Nouriel Roubini'ye göre, oldukça hızlı yükselen petrol fiyatları ve yükselmeye başlayan uzun vadeli faiz oranlarının toparlanmanın önüne geçmesi muhtemel. CNBC'ye konuşan Roubini, hala gelecek yılın sonuna doğru W şekilli durgunluk riski gördüğünü söyledi. Roubini 'Petrol fiyatları bu yılın sonuna doğru varil başına 100 dolara yaklaşabilir ve bu da ekonomi açısından olumsuz bir gelişme olabilir.'' dedi ve diğer bir tehlikenin de uzun vadeli faiz oranları ve büyük bütçe açığı olduğunu söyledi. Roubini önümüzdeki aylarda ekonomik veriler olumsuz sürpriz yaptıkça "ciddi bir düzeltme" yaşanacağını kaydetti. Avrupa'da zayıf ekonominin ve Batı bankalarının Doğu Avrupa'daki risklerinin tehlike oluşturduğunu belirten Roubini bunun önleminin korumacılık olmadığını söyledi.

19. The Following 2 Users Say Thank You to deks For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)