Şimdi diyecekler garan düştü vob az önce 300 altta iken neden şimdi eşitler.Yav bu böyle yapacak birşey varmı?Yokkkkkkkkkkkkk.Bekleyeceksin piyasa bu sabırla bekleyeceksin kopmaları.43500 den stop yapıp longlamayan adam kaşınmıştır bu kadar net.Şimdi de dow düşerken düşmüyoruz ve ilerde 45000 üstüne çıktığımızda stoplamayan kaşınmıştır ve kaşırlar.Çıkmazsak bakarız.Ama çıkacaz.Bir de burada py diyorlar.Ben de 2000 adetlik para olsun aynı dalgayı yaparım.Piyasaya yön veremem ama dalga yaparım.Kar da ederim.Ben burada 600 adetle 3 4 kademe yıkıp kaldırıyordum.O zaman nerde idi pek değerli py?Niye engel olamıyordu bana en çok para da o zaman yaptım.Dow yüzde 1.5 düşmüş biz artyız.Ne inatlaşacam ya parama garezim ne?Bir kere de longa fırsat tanırım.İnatla olmaz bu işler.45075 ten shortladım 45100 kalkmadı ozaman hareket ozaman başladı.Şimdi de 44675 ten long yine 650 düşmedi yine ozaman başladı.Çok düşündüm bu son pozisyonu.Çünkü acilen 5000 10000 puan almam lazım.Alacam İnsallah.Sabır lazım.
Yer imleri