Cemaat maldaymış, valla kendılerı bilir, bunca insan shortta ve envayi çeşit dualar yapılmakta, kım bılır kımın dua kapıları acık, bır bakarsın tutacağı tutar, bu da maldakı cemaate kapak olsun![]()
Cemaat maldaymış, valla kendılerı bilir, bunca insan shortta ve envayi çeşit dualar yapılmakta, kım bılır kımın dua kapıları acık, bır bakarsın tutacağı tutar, bu da maldakı cemaate kapak olsun![]()
44775 uzuna döndüm... geceden kısaydım......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Yorum yok, short devam...![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
cılgın sistem 44725 den al vermişti..onu dinlemedim...şimdide 44875 den kısa dedi..günde 6-7 işlem yapıyor..
NE iş yahu, sistemlerimin tümü aynı barda al veya sata dönüyor. Şimdi de her 3 sistemimde Long'a geçti.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Full lönk dax fdow mfdow takmıyor meret
vade sonu rallisi geliyor gayri fxci
niyeti bozmuş gavurlar
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
dax %1 asagidayken %0.50 yukarida olan bu kadar spekulatif piyasada halen islem yapmakta israr eden kucuk yatirimci cematini ayakta alkisliyorum
maalesef biz turkler akillanmayiz
saolsun 2 arkadas link attilar
1 hafta icinde bu igrenc manipulasyon ve gecirme uzerine kurulu piyasadan uzaklasmis olacagim
hayirlisi
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri