gökhan bugun gelse bı kac yıllık ceza alrıdı bence..gelmese daha iyi..
gökhan bugun gelse bı kac yıllık ceza alrıdı bence..gelmese daha iyi..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
ali babacan : kim kısa vade ile uğraşıyor ise, uzun vadede zarar görecektir.
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
geçen hafta piyasaya sövdüm diye 3 gün yasaklandım
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
sn sancaktar
özelinize bakarsanız konuyla dünle ilgili olarak birşeyler yazdım.
saat itibariyle 4:40 gönderilmiş bir mail ve piyasa durumundan bahsediyorlar.Mail eğer 1 saat kadar önce gönderilmiş olsaydı yani hareket öncesi maniplasyaonla ilgili somut bir delil elde edilmiş olurdu.
diğer taraftan tgrt de program yapan ekonomi kulisi programının yapımcısı Açıkel'ede mail atılabilir.Takip ettiğim kadarıyla hükümete yakın bir sima
her böle sert hareket sonrası ya tepeden açılıoz ertesi gün
yada böle basarak açıp margin call saati veya gün sonu çiziolar
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Konsey'de Tuncay dedi ki Samuel bana şantaj yaptı. Nizamettin dedi ki "İspatla. Samuel teyp kaydıyla iddiasını kanıtladı. Sen de kanıtla dikkate alalım." Konsey de biliyordu şantaj olayını.
Arkadaşlar da o zaman Tuncay gibi idi delil (mail) yoktu, şimdi delil ele geçince Samuel gibi oldular.
(Aaaa yoksa Kurtlar Vadisi kafa kopartmayı silah kullanmayı özendirmiyor da gizli mesajlarını silahla mı örtbas ediyor. Körlerin fili tanımlaması gibidir Kurtlar Vadişsi siteyen istediği gibi algılar.)
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Yükslen takoz mu var 5 dklıkalrda yoksa flama ya da boynu yukarı eğilimli TOBO mu yapacaklar. İşte teknik analiz isteyen pzosiyonuna göre görsün.
Konu VOBiX tarafından (19.06.09 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir.
dow fıçır bakmıyorum ya ben hanı.. sindi grafsını actımda bi bakem dedim... asagı gapmı yapmıs .....yoksam benım verımı eskik ?
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Para Giriş Çıkışı verebilecek varmı ?
Amatör yatırımcı
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri