Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Bu da son yorumu ikili tepe gibi bir şey olur artık bu da.U30 Endeks Kontratları Analizi
Çok anormal bir yukarı hareket oldu.
Bu durumda,4.B.c dalgasının yukarı yönlü devam ettiğini düşüneceğiz.
Eski zirve olan 45.850 civarındaki 45.950 noktası,4.B içindeki alt dalgalar olan a ve c için
c=1.62*a ile ortaya çıkmakta.
4.B=4.B.c dalgası bitince ,4.C için kısa pozisyon alınabilir.
4.C hedefi 41.600 civarı bir nokta olabilir.
Ama önce 4.B yi yukarda 46.000 civarı bir yerde bitirmeli.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Piyasa zaten yatay diyip kaldıracını arttıranlar varsa ve kısaları kapamaışalra bunalrın bir kısmı yarın margin call yiyecek malesef. Oyak son anlarda kısaları kapatayım diye 46700lere kadar aldı ama yetişemedi.
Garanti Yatırıma ve PYye "Fuat ft Yener - Night Day" şarkısını armağan ediyorum Fuatın sözleri onlara gitsin.![]()
![]()
ben kocaoğlan'a gündüz bir yorum yapmıştım, daha durun, kocaoğlan daha size neler gösterecek diye... siz longsunuz sanıyordum.
üzüldüm hareketi kaçırmanıza.
daha önce de söyledim, sizin sisteminiz benim histemime en çok uyan sistem. elimde olsa köşeyi döne döne köşe bırakmamış, bütün köşeleri yuvarlatmıştım.
aman diyim. haberle iş yapılmaz. asparagas haberinin de bir asparagas olabileceğini unutmayın. bu habere uyup işlem yapan yeni şortçuları da "evet gerçekten anlaştık" haberiyle doğramayacaklarını bilemezsiniz...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Elinde 22 mayıs ile 18 hazıran arası verilerini içeren ms datası olan var mı acaba?Şuan herhangi bir gerçek zamanlı veri sağlayıcım yokta![]()
bence bu günkü patlama pazartesi gününden beri belliydi.. dax %4 dow %3 gerilemesine rağmen biz 43,000 altına bir türlü inmedik Gün içerisinde daxın %-2 lerini gördük ama tınlamadık.. salı sabahı Fdowun %-1 ini resmen yedik gene 43,000 altına inmedik.. ayrıca iç siyaset de baya çalkalandı genelkurmay hükümet karşı karşıya geldi gitti.. genede düşmedik, düşmemiz için onca sebep varken düşmediysek bu patlama da kaçınılmaz oldu birazda göstere göstere oldu... diye düşünüyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri