ben yarın da ne olacağını biliyorum ama buraya yazmayayım şimdi.
py okursa yapmaz "aha anladılar yapacağımızı" diyerekten.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
vade sonunu yakaladılar yine...helal olsun r.i.t.m.e.f
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
son yarım saat çok ciddi miktarda MC gelmiş kurumlara.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ya arkadaşlar naptınız ya.....
dün geceye uzun yazdım akşam saatlerinde 433. sayfada....
gündüzleri pek giremiyorum artık.....
kaldıgım yerden okuyayım dedim....
sayfa olmuş..... 510.....
80 sayfa yazılırmı ya bir günde.. hiçmi bizi düşünmüyorsunuz...
nasıl okunur bu kadar sayfa... üniversitede bile bu kadar çalışmaz adam.....
ne gündü be.... nerdeyse vobu bıraktıracaklardı...
10 günde abartısız 400 puan içinde git gel olurmu ya......
hiç değilse sonu iyi oldu.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
net bi haber yok..sanırm biri birini tetikledi ve zincir etkisi yaptı.aksam da haber gelır belkı..bı de o gonderdgım alıntı da garantı musterısıne maıl atmıs.ondan sonra cok surmedı zaten hareketlenme..hersey soylentı bıle olabılr yani..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
12.03.2009 saat 16:00:00 açılışı 28,725 ve 16:59:59 kapanışı 29,800 + %3,74
18.06.2009 saat 16:00:00 açılışı 43,375 ve 16:59:59 kapanışı 44,950 + %3,63
13.03.2009 açılış ve en yüksek 30,450 (+%2,09) olmuş yarın da aynı durumun olması durumunda yani %2lik artı bir açılış olması durumunda açılış değeri 46,550 seviyesine denk geliyor.
İstatistiki bir çalışmadır. Kesinlik içermediği gibi tavsiye de değildir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri