Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
geceye flat .. FXci ö dedigin olursa ben artık dayanamam vob kafa atarımm.. uyuttular az guneş görelım dedık ucmuşlar.. 45700 işlem gecmiş 45700 altıdan 44000 kadar o kadar az işlem varki basamakları beşer beşer çıkmışlar.. BU akşam şu IMF haberi çıkarsa ki inşallah çıkar da biter önumuze bakarız.. Yarın çıktıgı yere düşerrrr...
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Gerçekten kötü bir gündü zararı olan arkadaşlar en kısa zamanda zararını telafi edeceklerdir buna inanıyorum.
Saygılarımla..
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
long devam daha tavanlar var
kimseyi kızdırmak istemem.
FDJI her yere ayar veriyor
nasipte yoksa ağzınla kuş tutsan nafile...
dün 43.125 LONG kaldım geceye ve sabah 100 pıvana verdim.kar ettim bin şükür...ama kaçan balığa bakın...ama nasipte yoksa ne etsen nafile...
BİŞEY EKSİK diyordum...eksiklik buydu...BENCE...
tepeyi yakalayan büyük para kaldıracak BENCE...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
vay canına be..adamlar 4 gün yatayda en baba sistemciyi bile bezdirdiler...ne zaman al verse, amaaannn nasıls ageri gelir pozisyonuna geldik..sabah 43250 den sistemin verdiği al sinyalini takmadık... sistem verdi cezayı...2400 puan kar yerine 950 puan zarar..overall da 3350 puan fark eder...
neyse 950 puan değil 2400 puanda olabilirdi zarar diye avutalım kendimizi..kazanan arkadaşlara tebrikler çıtır çıtır yesinler paralarını...
iyi guzel de bu arada dolar ve euro niye gitti??
2.14 dan 2.17 e zipladi
enteresan
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri