Konu abka tarafından (18.06.09 Saat 14:23 ) değiştirilmiştir.
Broker azcık daha havalı geliyor. Bize de broker diyenler vardı.
Dealer da garip oluyordu zaten deler gibi. ne iş ypaıyoın dedikelrinde vobçuyum ya da borsacıyım diyip çıkıyordum işin içinden. Adam havalı bir şeyse kendisiyle böbürleniyorsa vobçuyum diyordum anlamıyordu zaten. Vadeli kontratlara girse opsiyonalrdan bahsedecek oluyordum. Sususyordu mebcu. Kimse kalkıp da opsiyon neymiş açıp bakayım demiyor. Anca işlem yapmak isterse vs ilgileniyor. Özel ilgisi olanalr.
Konu VOBiX tarafından (18.06.09 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sayın abka yılda 82 bin puan
buna ne yorum yapılırki
yemede yanında yat
enorton gemicilik sektöründe de broker terimi kullanılıo.bi nevi gemi baglayıcı olarak..belkı onu kastetmıstır
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
5 dak ve 15 dak sistem al da..
60 daklık sat idi..ama şimdi falt da..ben dünden full uzun..düşüş yok..1998 rusya krizi gibi olacak herhalde...o zaman 4800 den 1800 e inmişti..oradan ise 18 ayda 20600...
Konu abka tarafından (18.06.09 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.
Ne diyeyim Abka sen bu işi biliyon nitekim saatliğin yanında 15 dk veya 30 dk performansları nasıl acaba?
past end fıçır ar olveys difırınt... benim kriterleri biliyon..sistem iyidir demek için özet sonuçta görünen rakamlar la birlikte
-Spot 30 perofrmansı
-Gar İŞC gibi derin hisselerde performansı
-15-60 daki perfromansı
da önemli. Hepsi mükemmel olmalı demiyorum ancak pozitif ve makul derecede olmalı..Yoksa sistemin, geçmişin resmi, geleceğinse katli olması ihtimali artar
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri