Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
FDJI ın fiyat hareketlerine bakın.su çiçeği çıkarıyor gibi sanki noktalar pırtlıyor grafikte![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Son 5-6 sayfayı okudum. Okumaz olaydım.
Resmen mantı krizi yaşıyorum. (Yemek-yememek(diyet,göbek) çatışması)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
enorton dan ricam, eğer illede bir tampon teması yapacaksa bana değil arabama yapmasıbu arada, ataşehir de bu aralar acaip oto tamirciis açılmış..hatta şöyle diyeyim ki geyik değil resmi olsun; "ataşehirde mayıs ayo oto tamircisi açılışları %3, belenen %-1" enorton gibi 200 tane sürücü bulsalar, bu sektörün sırtı yere gelmez
kayseri mantı ekonomisi patladı..talebe yetişilemiyor..
Dikkat : Yemekten yeni gelenler, diyette olanlar, vakit sorunu nedeniyle yemeğe gidemeyecek olanlar 461 ile 472. sayfaların arasını okumasın.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri