Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
asti 5 dk.lık dow graflarına baksın, biz günlüklere(asırlıklara) bakalım..
eğer dow bir türlü aşağı düşüşü başlatamaz, sürekli zıplayıp zıplayıp üst bandı test ederse düşüş daha uzun soluklu olur..yok eğer üst banda zıplayıp durmaz ve kendini bırakırsa aşağı salınıma ,yeni dip yapmadan döner ve çok daha yukarıları hedefler yıl sonuna doğru.. ben bu grafları böyle yorumluyorum..
![]()
Dow mow düşmez, heyecan yapmayın, SP 900 altı görmez bu hafta, mümkünü yok, 21,00den sonra SP 920 ye yollanır şıl..k,
Sizin bilin bir iki, ben bilirim oniki,
Mandacılar dowu düşürmezzzz
Israrcılar sabah namazına kalkıp dualarını yapabılırler, ya tutarsa diye
Ahan da duanız,
''Vob düşsün, vob düşsün, vob düşsün, düşür vobu yarabbiiiiiiiiiii....''
Mümkün hatta muhtemeldir sayın Larossian...Benim en geç gelecek hafta başına kalabilir dememdeki sebep bizim Borsamızın ve Vadelimizin göreceli olarak güçlü gözükmesinin yanı sıra A.B.D borsasının bugünü ciddi bir düşüş yapmadan atlatabilirse yarın da hafta sonu olması sebebiyle (Eğer incelenirse yükseliş trendi başladığından beri muhtemelen haftalık kapanışları iyi yapmak gayreti nedeniyle Cuma günleri ciddi satışlar gelmediğini görebiliyoruz...)satışların gelecek hafta başına sarkma ihtimali olmasıdır...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri