dov toparlamaya başlamış ful long idim.
dov toparlamaya başlamış ful long idim.
bu DAX log-günlük grafı... üst bandı tekrar test edebilir.. aaaa kırıldı sandığımız trend çizgisi orada duruyormuş..![]()
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
bu da DOW LOG-günlük... aaa bunda da kırılmamış dimi..MACD'da ne güzel OBO yapmış...)
yukarı üst band denemeleri güzel satış fırsatı..![]()
Konu jerfin tarafından (17.06.09 Saat 18:13 ) değiştirilmiştir.
yarınki açılış tahminim vob 43.201
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
geceye full long kayıtlara alınsın
sabah bahtımıza ne çıkarsa pehh
dow atağa geçti asti Allah Kahretmesin seni niye inat ediyosun düşmüyo işte(kendimi hiç katmıyorm)
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
kısa devam onu dokuzu bilmem ...bildiğim bu vob 45 bin sekizyüz küsürde tepesini gördü .. bende 45 bin dörtyüz küsürden kısaldım hala kısayım ... kısada uzlaşacam .. haziran vade ve ağustos vadede kısada uzlaşacam ...![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri