günlük barlara bakınca,,,, yarın artı açar eksi kapatırım,,,, eksi açarsam babayı alırsınız artık diyor
günlük barlara bakınca,,,, yarın artı açar eksi kapatırım,,,, eksi açarsam babayı alırsınız artık diyor
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
40.ooo kırılana kadar lönk
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
arkadaşlar dov düşüyor ben şorttum ful hemde.
çökecek dedim dünya ekonomisi çöktü,,,,, vob *******sı bana mısın demedi,,,,,,,,,, demekki bizim ülkemizde tekel var,,, nereye isterse kafasına göre at koşturuyor,,,, farklı güçler yok,,,, hepsi aynı dayının elemanları,,,,,,,,,,,, arada birilerini sıkıştırıyolar kafalarına göre,,,,,,,,,,
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
iyi akşamlar arkadaşlar!
meydan dow un,bize faydası olmasada..
bu arada 5 dk lık çalışan herkes iyi komisyon yazmıştır bugün..
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri