150den tazecik kısa girdim..dow düşmez vob düşmez.. Biz düşer bayılırız artık..
150den tazecik kısa girdim..dow düşmez vob düşmez.. Biz düşer bayılırız artık..
hadi hep beraber kısaları kapattık ,,, hepimiz lönk üz türküsü söyleyelim,,,
full longum
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
geceye bir tutam 43.125 LONG...
bugün SHORT tan 100 pıvan kazandım belki bu LONG tanda kazanırım 100 pıvan![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
shortçular hadi gene iyiyiz düne göre 25 puan düşdük
buna da şükür
geceye ful baş agrısı hedef sabaha kadar.
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
IMF den bir şey çıkmaz, DOW en az %2 düşer...VOB -700 açar -1300 görür....![]()
Geceye kısa ne olacaksa olsun yanlız doww 8500 asasına gelirse takmayan vobu takarlar ona gvenerekten geceye kısa
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri