num hisseler gebeik spot artı asıl iş anlamıyor alayına long.
num hisseler gebeik spot artı asıl iş anlamıyor alayına long.
alana hayırlı olsun longlar gıder 100 flat kalıcam yarın da devam eder bu fasılll cuma gunu ayu olucam yanınızda yer acın banada pandalarım![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
dow un sp nin 60 daklıklarına bakılırsa,,,, bizim zirveden aşağı görüntüsüne çok benzior,,, eğer benzerlik devam edecekse,,,, dax kapandıktan sonra yön yukarı döner ve ertesi gün gablı yukarı açılır
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
misal: IMF biz zaten pikniğe geldik diyo, DJI da %4 düşüyo, yarın -800 gap
misal: IMF iyi şeyler diyo, DJI da +2 çıkıyo yarın +800 gap..
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
43050 ye gelirse long gelmezse canı sagolsun![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Geceye Long...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri