ekspres ak a bastı
ekspres ak a bastı
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Gökhan nerde yawf uyuya mı kaldı dün uyuyamamıştı jetlag vardı bir de.
Yükselen tepeler yükselen dipler full long demesi lazımdı şimdiye kadar.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
''himinileri gubartacak hobaraklar aranıyor'' olabilir mii acaba???
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
adi pislikler,,, resmen kumpas var,,,,,,,, dünya ekonomisi eşek ölüsüne döndü,,, tutmaya çalışıolar,,,, ben kısa olmasam,,, deli gibi düşürürlerdi,,,, len sizin bilmmem neyinizi eşekler kovalasın,,, py misin ne .oksun ver artık aşağı ,,, ş..... yapma ,,,, iki dakka adam ol.............
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
cıkk, ne düşer ne çıkar
![]()
43000 altı ayu olcam.
şimdilik boğa modunda devam.
Arkadaşlar allah rızası için biri kademeleri verse bi zahmet teşekkürler.
günlük yüksek 43300
günlük düşük 42975
325 puanlık bantta kahin olmak lazım para kazanmak için..
hisseler bir haftada geberdi endekse bakıyon aynı yerde endekse ful itiraz.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
dov açılıştan sonraoluşacak yukarı tepki içi ful şort.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri