dememi beklediler![]()
dememi beklediler![]()
ben içten olan, istemsiz gelen pozisyon yorumlarını sayıyorum Asti.
listedeki bir sürü kişi tekrar short olmuş olabilir, önemli olan içte yaratılan o ilk korkudur.
zira o ilk korku ile yaratılan yükselecek imajı, ani bir şelale geldiğinde "aha haklıymışım tüh" yorumu değil, "biraz daha gelse de burdan longlasam" yorumu yaptırır adama.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
1000 1000 ayakları koktu artık eskidendi o.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
50 puan daha düştük jerfin bu kadar şelale yetmedimi ..bu ayularda çok aç gözlü..
GARAN ve ISCTRye TMSF el koydu herhalde birden 100 puan çöktük büyük kriz oldu.![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
düşüş bu kadarmış
bugün ve yarında düşmezse,,,benim umudum yok![]()
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
ayılar boğa piyasasında bile bu kadar madara olmamıştı
Nasılsınız shortclar (ben de dahıl),
az bucuk heyecan yaptık dımı
arada adrenalın verıyorlar, telaş yok
bu borsa duşmezzz![]()
Konu tuareg tarafından (17.06.09 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri