bakalım dow un bu geceki düşüşüne ne dicekler,,,,,,,,![]()
bakalım dow un bu geceki düşüşüne ne dicekler,,,,,,,,![]()
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Sn. Hexen, Sn. Mbm bir ses verin, iyi olduğunuzu bilelim...
simdi de efg mı tutuyo yani..bıak da dussen be yada cıkar ne halt edıceksen et artık
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
2. seans çökecek,,, full şort![]()
10 GÜNDÜR çöküyoruz zaten.
dax bgn %1 coktu biz yine sabit kaldık..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
la bu nası iş la? yeter daaa...
gına geldi arhadaş...sabahtan beri 200 puana hapsettiler.ekmek yok kapatın gidin tükkanı diyor bınnar.
10 hazirandan beri 1000 puana sıkıştık.ve bu sıkışmanın çoğu 400/500 puanlık bantta oldu.
rezalet ya...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bakın eskiden beri izliyorum bu vobu.Eğer fake tutma olsa en çok 1 2 gün sürer bu 1 haftadır sürüyor.Tutma fake değil.Yada seanslık tutarlardı.Her gece long zamanı.
yine karahtersiz davranmaya başladılar 43100 ün altını hayal bile etmeyin diyorlar..ediyorum işte s&p 916 altında kaldıgı sürece short daha avantajlı ..
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri