engelleme nasıl yapılıyordu
engelleme nasıl yapılıyordu
az sonra dax artıya geçer, fdj poz U çalışır..ayuları döverler..dimi...![]()
http://www.voborsa.com/forum/profile.php?do=ignorelist
engellemek istediğin kişinin nickini yazıyorsun... Hayırdır kraliçem yoksa beni mi engelleyeceksin![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
flat iş bankası beni tedirgin etmeye başladı.. fuLL satda duruyor kerata... bekliyelim bereket versın 150 puan çıktı çorba çok şükür..
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
spotta halk vakıf ve ak guclu duruyo..vakıf genelde öncu olmustur harekrtlerde..ve kac gundur sadece yukarı yapıo..bunu da bi dipnot olarak hatrlayın..longcu shortcu tavsıyesı olarak degil
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri