bakalım yarın nasıl tutacaklar bu endeks i üç kagıtcılar üvendire ile geliyorum.. akşam yaptıkları terbiyesizligin acısını yarın çıkartacagız.. Long dostlar kusura bakmayın bu akşam çok sinirlendim. bir turlu salmadılar makas bi ara artıya geçti.. 43100 aşağısı yok dediler.. üvendire elimde yarın bekliyorum.. kayde gecin dow 8500 aşagısı![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
baz puan neymiş be..yerim baz puanı...dow böyle devam etsin..iki kere yerim...
ps: tcmb nin faiz indirimlerine devam edeceği biliniyordu..025-050 farkmaz...takas olayına hiç inanmam ama bugün bakasım geldi.."diğer" in alıcı ve satıcı arasındai farka bakınız lütfen...şelale şelale..zetn şurda 3 kısacı kaldık galiba...Bay SAZAN full metal jacket kısa, Ben full metal jacket kısa, selçukluyu bilmiyorum ama oda öyledir muhtemelen..way be baş harfler S.A.S. oluyo..parça pinçik ederiz VOB u..
İyi akşamlar voborsa, valla o kadar alışmışım ki foruma girmeye bugün çok canım sıkıldıLonglara hiç dokunmadım, long devam...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
dow 8500 kırarsa zor tutarlar sıkar biraz.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
AKP kurmayları, Taraf Gazetesi'nin Genelkurmay Harekat Başkanlığı'nda hazırlandığını iddia ettiği “İrticayla Mücadele Eylem Planı” ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
selam canlarım,kuzular,kuşlar,çiçehler,böcehler
yafu çoh özledim hepiyizi...nooldu kim taciz etti forumumuzu?
geceye bir tutam 43.250 SHORT kaldım (tüm alacağım pozun 1/3 ü sayılır) bi cacık olacağından değil laf ossun işte.ben diyorum size BİŞEY EKSİK!
noovoldu dün DJI düştü yine tıh yoh vadelide
BİŞEY EKSİK bi türlü bulamıyorum ama BİŞEY EKSİK![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri