evet 1.3860 dan uzlştık100 x param 170x oldu. herkese tavsiye ederim call ve put opsiyonları
evet 1.3860 dan uzlştık100 x param 170x oldu. herkese tavsiye ederim call ve put opsiyonları
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
4.31 altına put opsiyon açtım isctr de vadesi bugün piasa kapanışı olan 17.00
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Sazan hala Uzun vadeli portföyde 10/10 shortlar ile beklemektedir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
ya ver tabana ver tabana diyorum hala duruyo...çöp3: hakbank ereğli akbnk...yazdım buraya ver tabana...lonk neymiş ya yerim lonku...
washhh
kim boyadı 3 kademe birden yannış mı gördüm..ne küskü varmış adamda![]()
MARBAScı EFG de kim oluyor derseceine aldı ayuluk birinciliğini eline
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
eeeeee. kÂR edeceğimiz günleri de görebilecek miyiz acaba?
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
cıkk, bu borsa düşmez, 825 long![]()
Çok Uzman
850 altı kalışlarda 350 yi görebiliriz...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri