bence düşüş buraya kadar olabilir. FDAX yukarı yapıyor. 43175 a kadar biraz toparlayabilir.. 12:00 a doğru tekrar verirler.. tahminimce
Voltaire
gut mornik VOBORSA,
herkese güzel ve bol kazançlı bir gün dilerim.uyumuş kalmışım yaw.
aşağı GAP olmuş.hadi iyisiniz SHORT çular...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
günaydın,kolay gelsin !
300 puan gab le idare edin dedi piyasa..
kısacıları tatmin etmemiştir sanırım..
beni etmedi şahsen![]()
Asticim eurusd kaça stop koydunBugün faiz indirim kararı var bence inmeyecek borsa düşebilir o zaman
Imf işi zaten olmaz
![]()
Konu hexa tarafından (16.06.09 Saat 09:37 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Uyarıyorum bugün son gün.Eğer 43300 falan kaparsak stop yapmayanı öperler.
ne etcek ya..300 puan da neymiş..yerim 300 puanı..3000 istiyorum vade sonuna kadar...ayrılda gel...
DAX a gelince, büyük düşüş ardından dengeli ve hatta hafif artı açılış olursa, düşüşün sürmesi hemde derinleşmesi %51 dir....%51 neymiş ya..yerim %51 i..%1000 ..hatta %200
Konu Astatin tarafından (16.06.09 Saat 09:38 ) değiştirilmiştir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri