PAMBIK son düzlüğe giriyoruz hazırmı süs eşyaları püsküllerhala monte edemedinmi 4 parça masayı
![]()
PAMBIK son düzlüğe giriyoruz hazırmı süs eşyaları püsküllerhala monte edemedinmi 4 parça masayı
![]()
Dow dakı her 30 puanlık düşüşe bız 200 puan artı tepkı mı verıyorduk, korelasyon nasıldı?![]()
selçuklu bide parite ayısı bulsana..ben varımda burda şimdi resmi upload et falan uzun sürer..sende vardır çok![]()
yarın yüzde kaç yükselecek,,,, hesapladınız mı ?![]()
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
abi,,,dax %3,5 düşmüş yuh artık,,,,,,,,,,,,,,,,, bizimkiler takmamış bile,,,,,,,,,, ben böyle vob un taaaaaaaaa,....................................... .m
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
dedim sana tokoba 15-60 dk pu depcek bu diye..neyse sabah daha bissürü 15 dk var![]()
Konu Astatin tarafından (15.06.09 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir.
düşüşü sebebi ne imiş,,, öğrenebildiniz mi,,,, arkadaşlar,,, küreselköy de???
sn. VOB bence nickinizi değiştirin ...sn hellim yardımcı olur size ..![]()
ben uzun olsaydım deli gibi düşürürlerdi,,,,,,,,,,, var bende bu ay bir pislik,,,,du bakalım![]()
bu duruma göre yarın 43050 açarız kayıtlara geçsin Lütfen
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri