vobix, geyikte kaldıraçı düşük tutuyorum o yüzden 60 değil 40... eurusd ye gel aşka gel paraya gel![]()
![]()
vobix, geyikte kaldıraçı düşük tutuyorum o yüzden 60 değil 40... eurusd ye gel aşka gel paraya gel![]()
![]()
Boyun çizgisi de neymiş ya..yerim boyun çizgisini...ver tabana ver tabana...60 dk ya değil, günlük e bakın EURUSD..orda daga bi yüksek duruyo mesafevob da neymiş ya yerim vobu..pariteye gel
![]()
Vobix sen soma da mı oturuyordun? Cenazeye katılabildin mi?
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Soma Linyit..vay canına...biz ilkokuldayken memleketteki bütün büyük işletmeleri ezberletirlerdi beaahhh...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
spx 920 deki boşluğu doldurdu
926 üstü kapanış longlara zarar ettirmez
o beyLer indikatörler iyi çalışmışş dow daki %2.5 - 3 öngörüm tutuyor şimdilik..yanlızzzzz aynı indikatörüm bunu %3.5 - 4.5 arasınıda işaret ediyor.. uzunlar için fdow sabah artı yaparak korkuyu alır açılıştan ancak 200 yada 300 puan aşagısı olur.. isterse olmasın üvendire elimde artıkkk...Küskü aut üvendire in![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
dolar bazlı grafik
yukselen trend kırılmamış daha
dowun 8525 görmesi gerek ordan tepebilir..birzcık.. bize faydası olurmu bilmiyorum..ama yatay aşğı bekliyorum..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri