Bu borsa eninde sonunda düşecek, ağır ağırda olsa düşecek, o zaman shortlarla arkaya yaslanmaya devam, py ye selam...hepinize iyi akşamlar...
ağır ağır olmayacak bence ...çok sert düşecez .. ne oluyo falan derken bi bakacaz borsa yerin dibine geçmiş .. bu yaz borsa açısndan en kötü yaz olarak tarihe geçecek...taban bekliyom ben bu düşüşte...... benim senaryom böyle ... kimseyi etkilemesin .. herkesin senaryosu kendine
![]()
Konu selçuklu tarafından (15.06.09 Saat 18:19 ) değiştirilmiştir.
Imf ilen anlaşamıycaz falanmı yoksam?oh ne güzel olurdu anlaşmasalar borç almasalar, ama tabii piyasaları nasıl etkiler orasını bilemem, ama taban olacaksa TL de bundan nasibini alır değerini kaybeder heralde, dolar/tl yeni zirve yapmaya başladımı ondan sonra kısacılar korkmasın zatende, para kazanmanın anlamı kalmaz o zamanda
![]()
Özel emir şudur: 2000 kontrat üzeirndeki emrinizi özel emrielr pazarındaki tahtaya yazarsanız bir seferde tek fiyattan geçekleşir. Normal tahtada 2000 kontrat en az 4-5 kademe oynatır tahtayı. Genelde vade sonunda olur bu ahreketler. EFG ile İş arasındaki alışverişleri görebilrisiniz. Bu normal tahtada İş 2000 EFG şeklinde görülür ama tahtada yazılı 2000 lotluk bir emri yoktur.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ulen ne yaptınız bu dow a daxa bir saat evden gittik nolmuş buralar...![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
vobix senin sistemler nasıl girdi geceye??
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri