çuşşşşşş (Pardon) EFG ve iş tek kalemm yine film çevi,rmeye başladılar...
çuşşşşşş (Pardon) EFG ve iş tek kalemm yine film çevi,rmeye başladılar...
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Bu arada eğer korkmayacaksanız bende kendi resmimi avatar yapacağım...Tırsarmısınız acaba![]()
43125-43350 arası kır artık bir tarafada yönümüzü bilelim....
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Annayı EURUSD de denedim sonuçları gayri
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
monitörü ateşe vermeyi düşünüyorum
midem bılandı artık böyle piyasa olmaz olsun![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bu adamlar bence ağustos vadenin peşine düşmüşler,,,,,,,,,, ayar var,,,,,,,,,![]()
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Hangisi benim sizce....pis ipucu var resimlerde dikkatli bakın
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri