ilk 5 pastası 4500 artda kapandı vob da..vade basından beri olan 69 bin artda
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
kıkırt
dow artı ya gidio
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
42.530 (düz 550 diyelim) SHORT larım duruyor zarar büyüyor.çok sevdik birbirimizi kanımız kaynadı ayrılamıyoruz
pozu gerçekten taşıyorum kapatmış değilim.
inceldiği yerden kopsun.ben inanıyorum bu pozu karla kapatacağım ALLAH'ın izniyle.yoksa da kıvin abla yapar bi fıstklı helva afiyetle yer beni anarsınız.küskücü pambık diye![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
son saniyede 475 ler geldi gökhan. uzun kaldım geceye. canım kısa istesede.
bugün 150 aldım, 350 verdim, 100den aldım, 275 e verdim. 425 e aldım 500 e verdim. son saniye 475 den yeniden aldım. geceye uzun.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Allahım ,
Sen şu voborsa bulunan kullarına;
En tepeden satmayı ,en dipten almayı ,OBO nun başının üzerinden satmayı ,TOBO nun başının altından almayı ,yukarı trend çizgisinin kırıldığı noktadan satmayı
nasip eyle yarabbii..
amin ecmain..
duamınıza edelimm hepinize bol stressiz,, bol oksijenli güneşli günler diler Vob da kazanamayan AŞK da kazanır der... kaçarım hayırlı hafta sonları ...... sesli düşünüyorum (15 yegen ; hepsinin karnesi çok iyi 50X15=750 tl sinema olmaz tiyatro bak o olurrrr.) svg.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
hee bugün longcular çoğaldı ayulara gün doğdu..pambıkk küsküllü pambık..
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
dow degilde bovespa ilginç
petroldeki geri çekilmeye ragmen hiç - olmamış
bu yuzden olng oldum
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri