teb 7800 oldu..bu kım acaba..pasta 5000 artı
teb 7800 oldu..bu kım acaba..pasta 5000 artı
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Kanmayın 1900 emre falaan yalan küllii.Esas paaralar böyle net zamanlarda yapılır.
Çok Uzman
apsd düştü kandırmaca var
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Bakalım 43450 dekiler kimin malı...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Imf anlaşması şu dönemde olmaz büyük ihtimalle çünkü ekonomi dışında bazı tuhaf istekleri var![]()
Konu hexa tarafından (12.06.09 Saat 17:21 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
42725 10-10 şortlarla hafta sonuna devam,,,,,,, artarsa ptesi-salı gibi 10-10 daha şortum olacak ,,spottan çıkanlar,,,,,,,, Allah büyük![]()
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
teb 9300
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
sistemler gene alda.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
haftasonuna uzun
vay ben nere gidemm lilililililiiiiiiiiiiiiiiiiii .... tamam bu kadar 500 gecemezse yön Net aşagııııı fuLLLL Şhörttt lililililikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pis çakıcaklarrrrrr![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri