bence milleti uzuna inandırmaya çalışıolar,,,,,,, yoksa bi numaraları yok,,,,,
poziyonuma göre konuşuyorum tabiki![]()
bence milleti uzuna inandırmaya çalışıolar,,,,,,, yoksa bi numaraları yok,,,,,
poziyonuma göre konuşuyorum tabiki![]()
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
onumzdekı hafta mı gelıyo ımf cıler?
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Ernst & Young'ın bugün yayınladığı çalışmasına göre şirketler,
ekonomik krizde en kötüsünün geride kaldığına inanıyorlar,
bununla birlikte şirketlerin bir çoğunun hala odaklandığı nokta
ayakta halmak.
Çalışmaya göre, şirketler ekonomik daralmanın yavaşladığını
inanmakla birlikte, sadece yüzde 42'si global ekonomide yaşam sinyalleri
görüyor, bu arada yüzde 21'i ise 2010'un ikinci yarısından önce
toparlanma beklemiyor.
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ilahi pambık yaww(Kızım yazdı bunu)
Konu QUEEN tarafından (12.06.09 Saat 16:18 ) değiştirilmiştir.
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Derinlik verecek bir babayiğit yokmu aloooooooo
Konu TÜRKOĞLU tarafından (12.06.09 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
vala alıslara bakıyorum hep abd menseı lı..yaole dusunmemızı ıstıolar ya da gerckten alıcı bunlar..mery cıtı her yerde alıs tarafnda..vob dakı fınans da en son cıtı adına alım yapmstı dıye duymustum..ama bılınmez tabı hangısı dogru..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri