garantideki 7 milyon para girişi sıfırlandı gelen satışlarda..
hele bi 2 kademe daha çaksınlarki yön belli olsun..
garantideki 7 milyon para girişi sıfırlandı gelen satışlarda..
hele bi 2 kademe daha çaksınlarki yön belli olsun..
daha benim maliyete (42.530/550 işte) gelecekte ondan sonra düşmeye devam edecekte ben kara geçecem...ölme eşşeem yaz gelsin
yafu bi yannış hamle bahın neler mal oldu.salı shortladım erkendi ama DOW bu ne yapar ne yapmaz bilinmez diyerek SHORT yaptık şindi kıvranıyoruk.
diğer yandan kendimi avutuyorum eğer sisteme uysaymışım salıdan bu yana -1375 pıvanı afiyetle yemiştik 5 dk periyotta.
e zaten ya histemle ya sistemle trade etcen ortası yok
artı parantez 45.850/41.600 arasında yaklaşık 5000 pıvan aldım.yani aslında SHORT maliyetim 47.500 ler civarında.o nedenle bu kadar rahatım![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Saatlik bar bu şekilde kapanırsa hem spot hemde vadelide 60 dk sistem sat verdi.Vadelide henüz az var ama spotta yükselen kanal kırıldı! Ancak günlük grafiklerde yükselen kanalın henüz kırılmadığını ÖZELLİKLE belirtmek istiyorum Short ama günlüklerdeki trend kırılmadıkça çok temkinli olmak lazım!
Konu AMON RA tarafından (12.06.09 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir.
Zaman zaman televizyonda rastladığım http://www.erdagercek.com/ sitesindeki dünkü yazısının son kısmı aşağıda ilgilenen tamamını okuyabilir.
Bence hala top boğaların ayağında. Ama topa sahip olmakla maç kazanılmıyor. Gol ve goller lazım... Hisse senetlerinin yakaladığı ivme kısa ve orta vadede mali sorunları, enflasyon riskini ve çok hızlı çıkmadığı sürece bono fazilerindeki artısı göz ardı edecek ve tırmanışa devam edecek güçte diye düşünüyorum. Armageddon başka bir güne kaldı...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
ben karne almaya gidiyorm..kısalar size emenet... enorton dışarda toslamasa bari..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri