43250 shortingen!
43250 shortingen!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bu 350 şortlarda zarar yazarsa acaip agresifleşirim..ona göre..KÜS-GENÇ göreve
Boşuna dememişler nerde hareket orda bereket diye 43400 short ama çok tırsiiiiiiiim her an flat olabilirim ,
Ha gayret vurun kafasına kafasına iyice sersemledi yıkılması an melelesi
yıkılırsa pazartesiye kadar kalkamaz
kandırmaca bunlar alırlar birazdan yine
43 bini terk etmeden rahat yok..
ANNA da 43000 geçilmez deyor emme bakalım gorcez
![]()
Konu fXci tarafından (12.06.09 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
kocaoğlan 5 dklık sat dedi darısı 15 liğin başına amin.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bu 350 şortlar zarar yazarsa yakarım burayı yakarım...alırım revolverleri, bir yanda kuin bir yanda selçuklu sopası bir yanda yavuzhanın süvarileri bir yanda pambığın küsküleri veya püskülleri, bir yanda taywanlı işciler....yakarım bu vobu yakarım..hasta etmesinler beni
Konu Astatin tarafından (12.06.09 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri