Larossıan
eliot dan anlamam pek
ama xyz olacak galiba
z nin hedefi nedir sizde
Larossıan
eliot dan anlamam pek
ama xyz olacak galiba
z nin hedefi nedir sizde
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
metastockun yeni sürümünün linkini istemiştim özelden görmedin heralde ama ben buldum isteyen indirsin...
http://www.vietproblog.com/2008/12/e...sional-10.html
serial isteyen olursa özelden yazayım şimdi başımıza iş almayalım![]()
Konu VOBiX tarafından (11.06.09 Saat 22:36 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
küskümüydü neydi ..ver onu 40 dakika var daha
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ehhmm arkadaşlar...yani şimdi nasıl desem...hımmm..daha önce de yazmıştım galiba..küskü, iç anadolu yerelerinde farklı bir manada kullanılıyor.. heleki ver küsküyü tabiri...yani şimdi belkide biliyorsunuz bilmem ama... yani bu kadar rahat kullanmayın bu tabiri isterseniz...pambık...allah kahretmeye seni....özeline bak pambık..puh sana..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri