Dow futur 8848 üstü olmazsa aynen 8690 orasıda kırıldımı 8580 yolu gözükebilir..Önce 8690 yolunda ilerlesin bi..
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
[QUOTE=fXci;122753]Dow futur 8848 üstü olmazsa aynen 8690 orasıda kırıldımı 8580 yolu gözükebilir..Önce 8690 yolunda ilerlesin bi..
büyüksün..
.
yarın yukarı açılırsa 47000 e stop koyup kaldıracı 2 ye çıkartıp yaz boyu bekleyecem artıkın yeteriik fedef 40400 ya 2900 alırız ya 3700 veririz
Konu clark tarafından (11.06.09 Saat 18:50 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
3 gecedir full short kalıyorum geceye, gunduz zararı cıkarana kadar alnım catlıyor, gun sonu fit kalarak kısalara devam durumundayım, anlayacağın az bucuk nevrim dönmüş durumda, eceli gelmiş keçi rolu oynama bana
helhele verın gelıne
deste gül verın elıne
altın kemer bağlamış
jerfın ınce belıne
![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
2-3 gündür işlem yapmıyorum çok rahatım, 4-5 gün üstüste kardan sonra, pazartesi günüydü heralde, gap yiyip akşamakadarda çıkaramayınca 700 pun eksi ile günü kapayınca dedim daha işlem yok, haftayada yok, o arada tatil kararı verdim bir hafta,
bu bizim vadelide ve borsamızda mal deviri devam eder 1-2 ay ama net bir düşüş olmaz,
vadeli en fazla 38500 e düşer 1-3 ay içinde...
nedeni basit bizde dip geçen sene kasımda görülmüş ve neredeyse %80 civarı bir artış var vobta,
dowda ise dip daha 3 ay önce görülmüş ve %50 bile yükselememiş,
burdan çok net belli oluyorki, dow artacak biz artmayacaz ama düşmeyeceğizde herkes dow artıyor biz artmıyoruz diyerek hergün çöküş gelecek diye bekler ama gelmez(ha algıda farklılık vardır,2000-3000 puan düşüşe çöküş diyenlerde olabilir), dowun yükselişini bizim boğalar mal boşaltarak yüklerini hafifleterek geçirecekler...
eylül ekime kadar böyle sürer, çünkü orta ve uzun vade piyasada sadece yukarı ve aşağı yoktur, yatayda vardır,
on gün kadar daha ara veriyorum oşçakalın![]()
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri