sistem hala satta
sistem hala satta
Short 125 gece de short.Daha artacak hisse yok.
pis verecekler (analiz değildir ama inanarak söylenmiştir bu kez)..ciddiyim bence![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
"Üyeliğinin durdurulmasını kendi isteyen kullanıcı" da avrmış.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
spotdaki para giriş-çıkışı çok aldatıcıdır..en basit tuzaktır....çünkü seanslarda ilk bakılan ve duyguları yönlendiren göstergedir..40 tane ali-cengiz oyunu içerir..
Kalkacak hisse kalmadı arkadaşlar.Short zamanı.Bundan sonra her gece short olurum42600 altında.Ya nasip.125 ten verdim en tepe oldu.Full short.
Asti işte dua işte meydan...• Çok terbiyesiz, son derece ahlaksız, fütursuzca ve de rezil bir düşüş istiyorum DJI da..
• Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....8000 altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
• Öhö öhö;
Şu mesajı iki kez yazdım ikisinde de DJ göçmüştü..Bakalım 3 üncü kez yiyecek mi
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....8000 (replaced with 7600) altındaki her kapanış bu tanıma uyar..velakin bir nacizane not: DJI böyle erken düşünce ya terse yatırır artıya döner veya hakikaten terbiyesizce düşer..Bakalım hangisi olacak...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
tuzak tuzak tuzak..
garan da 3.88 dırenc gecerse 2 3 kademe daha yolllanır
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
klvye üstne cay döküp de yenılemem gerektgı ıcn yenı klavyeyı de jelatınledgım içintuş sertlıklerıne alışana kadar kelımelerı eksık yazıcam idare edin
![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri