Burayı artık Allahın kulu arttıramaz.Ne var ne yok short.
Burayı artık Allahın kulu arttıramaz.Ne var ne yok short.
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet
Allah ım bi insan kırmızıyı görünce bu kadar mı sevinir?
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
şu saati 42950 altında kapayalım artık..
sonun başlangıcı yer kırmızı gök kırmızı
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
SEYYAH -400 pıvan zararrdayım gayri![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Vallahi veriden önce yaslandım arkama ben 175 ten short devam.Bozarsam ne olayım be.
uzuncular SL lara dikkat edin. 42650 son kaledir. yıkılırsa 42200
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
vay be..bar ın boyuna bak..küsküsel bir bar
45300 kısaları kaptırmam..cidden uzlaşmaya gidiyorum..35000 olsa yeter..selcuklu taktiği..
Çok Uzman
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri