15:30 Haftalık ABD İşsizlik Başvuruları Önceki 621.000 Beklenti 614.000
Açıklanacak olan haftalık işsizlik başvurularındaki artış ekonomide daralma olduğunu, işsizlik başvurularındaki azalış ekonomide canlanma olduğunu gösterir. Beklentilerin üzerindeki artışlar olumsuz algılanacaktır.
gökhan sistem kullanmaya başlasa o sisteme degil sistem ona uyar![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Evet başka hisseler satışa geliyor.Borsanın değerini düşürüyor.Artamıyoruz.Dax da artamıyor.Çok az kaldı 3 30 da belli olur.8850 tepe olursa süper yeni trendimiz olur.İnşallah yön olur bir yöne.Şimdilik satış baskısı var.Efg de geldi.200 den daha yukarıda olmamız lazımdı.
11.06.2009 15:26:42 *abd'de 10 yıllık tahvilin getirisi ekim ayından bu yana ilk yüzde 4'ü gördü
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bunu aslında şunun için söyledim, istatistikte bakılan örneklemeye göre elde edilen sonuç genele uyralanır. Sizin söylediğinizden hareketle tabiki hiçbir anket gerçek seçim sonucunu bilemez. Amasn saraylının devir daim makinesi topiğinde, tüm testleri son iki ayda yaptırıyordu. Gerekçe olarak da son 500 barda başarılı olan bir sistem genel olarak da başırılır, %1 %2 ancak sapar diyordu. Ama saatlik verilerle oluşturulan sistemlerde bunun böyle olmadığı açıkça görülüyor. Ben bunu belirtmek istedim...![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
11.06.2009 15:30:16 *abd'de mayısta perakende satışlar yüzde 0.5 arttı(beklenti +0.6%, önceki -0.4%)
11.06.2009 15:30:23 *abd'de haftalık işsizlik başvuruları 601 bin (beklenti 621.000, önceki 621.000)
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri