Kapanış Pastası
![]()
Kapanış Pastası
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
herkes shortmu ya.... vay anasını ... o zaman zor düşeriz gibi ...
![]()
Vade başından takas
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ya ben baktığımda 42.875 ti ne ara 925 kapattı bu vadeli?
zarar 50 pıvan daha büyüdü şimdi![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Uyumsuz bu..düşecek.. (MBM nerelerde yaww, kaç zamandır yok, bize kaldı bu uyumsuzluk işi)
Konu VOBiX tarafından (10.06.09 Saat 19:55 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
gün içinde max ve kapanış beklentim neredeyse nokta atışı olarak tuttu. min seviye ise cok ihtimal vermediğim ancak olursa en fazla oraya geliriz diye düşündüğüm bir seviyeydi. yarın için tahmini ise yarın sabah yazarım inşallah. umarım istifade eden oluyordur. ama şunu belirtiymki, herkes kendi bildiğini yapıyordur diye tahmin ediyorum. gün sonunda ise adamı dinleseydik keşke deniyordur ama ertesi gün yine herkes kendi psikolojisine yeniliyordur herhalde. neyse yinede ben yorumlara devam ediceğim inşallah. herkese bol kazançlar.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
mbm olmayınca uyumsuzluğunda keyfı çıkmıyor
yarın onemlı gun
abd de 10 yıllık hazıne bonosunun ıhalesı var
fazı oranı onemlı
bu yuzden bu akşam çok duşerız dıyemıyorum
belkı yatay takılabılırız
duşusde yarına kalabılır
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri