Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Çoğu arkadaş eksi kapamış.Üzülmeyin ben 10 gündür alışığım.Sizi de alıştırmazlar İnşallah.Bu sefer şemsiyenin boyutu biraz büyük geldi.![]()
evet yaa asti, tutsun artık eskisi gibi şu bedduan..![]()
yarın eksi açılacayız..dont wori bi hepi...
arkadaşlar 2011 yılında Marmara bölgesinde olanlar evlerinizi sigorta yaptırın.. Dask falan degil güzel bi sigorta olsun..
2011 yılında marmara bölgesinde İstanbulu yerlebir edecek deprem bekliyorum![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....8650 altındaki her kapanış bu tanıma uyar..
EN orjinali bu değildi ama..hadi bakalım...ya kısmet
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri