ver küsküyü ver küsküyü
ver küsküyü ver küsküyü
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
375 kısalar 925 den kapandı.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Kısaları yerine kodum, böyle iş olmaz olsun, düşecek bu borsa ama naz yapıyolar işte, sabah 43000 den kapatmadım yukadan kısalayabilecekmişiz, genelde sabah yukardan açılırsa düşer diye yapmadım, düşmeyi ancak şimdi aklına getirdi, saygılar....
350 kısalarla devam veriom küsküyü![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Ver baba ver veren yerlerine zeval gelmesin İnşallah.Biliyom gariban babasısın.Hep darda kalmışlara yardımı seversin.Sen küskü verdikçe ben bir astra daha yaparım burada.Yemin ediyorum önümde döner menü açık ekranda.O bana ben ona bakıyorum.Kafayı yiyecem.Celal usta websitesinden.
Sazan minik bir sürpriz yapar ve 42.9'dan Uzun vadeli portföydeki shortların 3/10'unu Kapar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
long kalan varmı forumda ?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri