HOYDAA Bree,
Saatliklerde görüne PU lar ne öyle yaaa...Yetmoyomuş gibi bir de TOBO görüntüsü varbırrrrrr...
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Belki de piyasanın FX piyasası gibi derinleşmesini bekliyorlar.
Bir de düşünüyorum da belki böylesi daha iyi. Düşünsene herkesin sitemi zaten farklı yerden al sat veriyor. Sistmeler piyasaya müdahale edince çubuk boyları nasıl olur acaba? Birinin al emri kontrat sayısı falzalığı nedniyle kademeleri düşürüp kaldırrıken diğerinin lşartlı emirlerini çalıştırabilir. Maneul yapınca kontrat sayısını azar azar kademeye yedirme imkanı var.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Aranızdaki en çevreci mühendiste benim herhalde,
diğer çanakda dolarsa 44000 olurmuyuzkine..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
apsd -----
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri