100 şort
100 şort
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bence enorton baktıki, otomobil dünyasında sürücü olarak kariyer şansı yok, bari tamirci kulvarından gireyim veya olayın ilmini bilmini öğreneyim dedi
Bu arada ne zaman ataşehir den geçsem, haftada 2-3 kez, hep tedirgin bir şekilde sağa sola bakıyorum arabada, eyle kolbastı ayarında araba kullanan vardır diye...![]()
Andla marşla olmaz o iş isterseniz ekranı Sisteme uyacaksın post itleriyle donatın yine de olmaz. Ya uyarsınız ya uymazsınız. Sistem uymak sigarayı bırakmak gibidir. Ya hiç başlmazsınız yani sisteme başından beri uyarsınız ya da bir kaç gün bırakırsınız dayanamaz saparsınız. VOBa yeni başlayanların avantajı sigaraya hiç başlmamak yani ssiteme uyarak bu işi yapmak.
Geçen erkan. demişti sanırım sistemden önce kafama göre (parite, yurtdışı endeks vs) takılırdım para kazanırdım. Sistem uymaya başlayınca zararlar çoğpladı demişti. Kazandıran bir yöneteminiz yoksa ya da ne yapacağınızı bilmiyorsanız sistem kullanın. Sistemler bir nevi yüzme simidi gibidir. Yüzme bilmeyenler için. Yüzmeyi bilen kişinin simit takması yüzmesini güçleştirir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
YAVUZZHANNNNNNN negatif ayrışta geeeellll
poz kapatıldı flat.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Hafta sonu Ümraniye İkea da yemek yiyorum, karşı masada birisi BlackBerry ile takılıyor, işte bu Astatin dedim, sonra arabaya gittim, benim arabanın arkasına yeni kasa Toyota park etmiş, bu kesin Astatin, benim arabayı da bulmuş zaten dedim, İkea çıkışı Ümraniye Duduldu tarafında kayboldum, Ataşehir oklarını takip ediyorum, istermisin şimdi Enorton gelsin arabaya dokunsun:-)
İstedim vermediler, Sen Tamircisin dediler...
http://www.vidivodo.com/280896/tamirci-ciragi
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Bu iş icin borsa Vob bilmeyen insan lazım buraya geldi tıkla şuraya geldi tıkla diye
Bir adam tutmaya karar verdim konuştuk anlaştık sistem ne derse onu yapacak benden de iyi maaş alacak sistemi anlattım cok kolay dedi yaparım dedi tamam dedik ertesi gün işleme başladı bende o yapıyor diye ekrana bakmıyorum saat 4 .5 gibi bi baktım 500 puandan fazla zarar var tel actım ne oldu dedim Benim adam başladı stoks.oraya değdi macd buraya geldi rsi cok cıktıydı düşüer zannettim yükselir zannattim yükselmedi gibin laflar etmeye YANİ BİZE ROBOT LAZIM HİS DUYGU OLMAYACAK
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri