Yav birşey aldıkları yok daha henüz.Yeni başlıyoruz.Tek tuş indirme yapacaklar seans sonu.Yataylık biter dow gelince.
Yav birşey aldıkları yok daha henüz.Yeni başlıyoruz.Tek tuş indirme yapacaklar seans sonu.Yataylık biter dow gelince.
http://trader.online.pl/
bu site çok güzel inceleyince anlarsın...
long mu short mu dıye yazı tura atıyorum, once short sonra long geldı, 3.denemede de para dik geldi, bu ındıkatoru kullanan arkadaslar var mı, bu flat kal demek mi![]()
Konu tuareg tarafından (08.06.09 Saat 16:11 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
tacirler kusuo
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Ben bile zero işlem isem varmı ötesi.Çok korkutuyor piyasa beni.Beklemem lazım.Ürküyom alsattan.
garantı vade başından aldıgı shortları ısrarla satıyor.. bayada zarar ı var...
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri