Kısaları kısa bir süreliğine kapadım biraz yukarı gelip göstergelerin rahatlaması lazım eğer fiatlar yukarı gelmeden göstergeler yukarı gelirde sonra asa dönerse işte asıl şelale o zaman başlıyacak.
Kısaları kısa bir süreliğine kapadım biraz yukarı gelip göstergelerin rahatlaması lazım eğer fiatlar yukarı gelmeden göstergeler yukarı gelirde sonra asa dönerse işte asıl şelale o zaman başlıyacak.
bu havada kısalar kapanmaz hele uzun hiç açılmaz, ben işim var çıkıyorum, selçuklu projeksiyonuna kurbanyılanları salıver sana zahmet geldiğimde 41000 li rakamları göreyim
![]()
bir iki kelam da ben edeyim şu IMF hakkında demiş Babacan!08.06.2009 10:17:35 *BABACAN,"İMF İLE ŞU ANDAKİ ÇALIŞMALAR AĞIRLIKLI OLARAK TEKNİK NİTELİKLİ ÇALIŞMALAR, BEN DE YÜZYÜZE VE TELEFONLA GÖRÜŞMELERDE BULUNDUM"
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Doww gidici desdeğini kırdı asadada yakın desdek yok heralde bizde donlara karşı gelmeyiz bizde gideriz tabii aşa
42200 yeni kısa destek hedefi...bence...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bence spotta 34.000 i bugün kırdırmazlar son mal yedirmeleri yaparlar.
bütün üstad bozuntuları 34.000 stop loss diyor onun için kolay kırdırmazlar
Sistemleriniz ne diyor?
Konu TIFIL tarafından (08.06.09 Saat 10:23 ) değiştirilmiştir.
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri